top of page

   JENNY DAOSET WALLIN 

ANDLIG HEALER - MEDIUM - ENERGI KONSTNÄR

"VART DU ÄN GÅR, GÅ MED HELA DITT HJÄRTA"

Confucius

MITT NAMN ÄR JENNY, 

Jag är mamma till tre barn, två i det fysiska livet och en dotter som är med mig i andevärlden. Jag är Andlig healer, Spiritualistiskt medium och energikonstnär. Under de senaste åren har jag hjälp människor att medla från deras nära och kära som har tagit sig över till andra sidan. Tolkat vad klienternas skyddsänglar, guider och vägledare vill att de ska få fram i sina budskap till dom. 

Sedan barnsben har jag mediterat men inte förens tidigt 20års ålder har jag fått ta del av mitt holistiska uppvaknande genom att möta likasinnade personer. Mitt första möte med min mentor Rev. Andreas Hindström, Spiritualistisk Minister,  gav mig nycklarna till att börja mitt uppvaknande. 

Depression, utmattning och bortgång av min dotter Charlie har gett mig det som skulle få mig att inse min inre förmåga i att kommunicera med energier av olika frekvenser. Andar talar "ett annat språk", i en annan hastighet och i en annan dimension. Jag är där för att tolka deras budskap så att du får det översatt för dig. 

Att vara energi konstnär kom till mig i samband med att jag bad om hjälp från andevärlden, att hitta inspirationen och motivationen att efter många års uppehåll av skapande hade successivt avtagit. Mina guider visade mig möjligheten att kunna utvecka orgoniter och lägga i intuition i dessa som fyller både rum och auror. Jag är ett med andevärlden när jag skapar orgoniter, smycken och andra former av energiomvandlare. 

                                                                           

  Jenny Daoset Wallin

bottom of page